Gener del 2017 - alumnes de saxo.

Hola de nou, aquest cop he trigat una mica més del que voldria a penjar els temes al web, espero que em disculpeu.

Comencem aquest pels alumnes de Puig-reig.

Aquest anys a Puig-reg tenim una passa de saxos! i tinc la sort de poder treballar amb un grup de quatre aprenents de saxofonista.

La Queralt Sofia, l'Aina Cots, en Jeroni Altarriba i l'Arnau Gamisans han començat aquest curs amb el saxo alt. Els hi sona ja prou, si no us ho creieu, escolteu la cançó que hem gravat a classe:


i mireu la cara d'angelets i angeletes que fan!!

A segon curs de saxo també tinc 4 alumnes, en Jordi Casafont, En Fabià Modol, en Berenguer Pau i en Ivan Raja.

Ells s'han posat les piles amb el canvi d'octava del saxo, i per fer-ho res millor que el conegut tema oh when the saints, crec que ja ho tenen! escolteu:


varem tenir una sessió de gravació tan atapeïda que no vàrem tenir temps a fer la foto!!! queda pendent!!!


En Martí ha enregistrat dos temes del libre de saxo:




En Roc ha gravat dos temes del Llibre, el Stacatto Blues i Alouette, anem avançant !!!



 En Sergi i la Xènia segueixen amb el seu esperit Patumaire, aquest cop han gravat tot el salt dels Turcs i Cavallets de la patum. aviam si els fitxen!!!




En Jordi i en Martí han treballat un conegut tema del cinema, en la part central de la gravació els dos improvisen, eps... i a la primera (que sempre és la bona) 



En Genís Vidal s'ha posat aquest curs amb el saxo, però ell sap molta música i toca el tiple... Estem treballant so i llenguatge modern, usant la música d'un conegut saxofonista.


I finalment la Mireia Gorchs ha enregistrat ella sola un duet de saxo, eps, primer ha tocat una veu, i llavors hem enregistrat l'altre veu!!.




Seguirem amb els alumnes de Vacarisses

En Daniel Fuster, en Gael Perez i Júlia Villanueva fa tenen els seus propis saxos alts, encara son una mica grans per ells, però com que ells no paren de créixer, segur que aviat no serà problema la mida del saxo,
 Han après a fer el canvi d'octava amb el tema Oh When the Saints!! escolteu-los tocant:

Júlia, Daniel i Gael tocant Oh When the Saints

 La Mònica i l'Oriol estan super motivats! treballen molt i avancen molt ràpid, han enregistrat el tema central d'una película molt coneguda,  els queda super bé!!! escolteu:

Mònica Cabanillas i Oriol Abad tocant un bonic tema, escolteu.


En Miquel es va quedar sol el dia de la gravació, la Victòria no va poder venir.
Finalment ell ha gravat dos temes del llibre de saxo, li han quedat prou bé!!

MIquel Ortiz Tocant el tema " Una de corxeres"
En Miquel tocant Kalinka

La Carla Marín i l'Àlvaro Chacón han enregistrat un tema que els agrada molt, i clar això es nota, sobretot amb la velocitat que han après el tema!! felicitats a tots dos.

Carla i Àlvaro interpretant un tema molt conegut.

no hem demanat permís als Geganters de Vacarisses per usar els capgrossos.... els hem tractat bé, esperem que no s'enfadin....


En Roc Pages ha preparat dos temes del llibre, li han quedat molt bé, i en un fa una inprovisació que li ha quedat molt bé!!

En Roc tocant "Intercity Express"

En Roc tocant un Minuet de J.S.Bach

En Patxi i en dima es van propossar un repte, tocar un tema a dos veus i tocar un solo escrit una mica complex... s'han sortit a miges, vaja, ha faltat una mica més de treball i temps.... però es pot escoltar, he?...

Dima Belil i Patxi Buades tocant un tema de película.


I els més veterans dels saxofonistes, en Josep Graells i la Marina Zapata s'han preparat per separat un gran tema del repertori saxofonístic, Harlem nocturne. Els ha quedat molt acurat, interpretat a octaves, la Marina amb el saxo tenor i en Josep amb el saxo alt.

Josep i Marina interpretant Harlem Nocturne.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Puig-reig. Maig 2017

Activitat Setmana Cultural a Vacarisses