Gravacions del Juny del 2015


Ja arribem a final de curs, i la feina està feta!! escolteu els alumnes de saxo de Vacarisses com han preparat els temes per les audicions de final de curs:


com sempre començem pels més petits, han treballat de valent i aquest cop tocaran dos temes, els hi ha quedat molt bé i de ben segur que al concert els quedarà igual de bé!!!




i com sempre, ells tan fotogènics!!!
MonicaOriol


En Pol, la Victòria i en Biel tenien un repte difícil, era el seu primer tema “llarg” i no era pas fàcil per les seves mans menudes, al final en Pol no va venir el dia de la gravació, però estic segur que al concert ho farà tan bé com els seus companys!!!!
tot i així estem contents de com ha quedat, escolteu, escolteu:




Biel&Victoria


Aquest trimestre estic especialment content del “quartet” de la Carla Marin , Ismael Filali , Alvaro Chacon  i Pau Jimenez, de fet em fan suar de valent, ja que  per tal de tenir-los concentrats i que no em desmuntin l’aula, no parem de fer feina, per això ara, a final de curs us poden presentar 3 temes dels que han preparat.




PauAlvaroIsmaelCarla


El Roc i la Júlia han preparat un tema Pop molt maco, els queda molt bé, tenen un altre tema apunt, però no varem arribar a temps a gravar-lo, al concert el podreu escoltar.




aquest anys no tenim foto!!! ohhhhhh….. seré despistat!!!!. queda pendent!!!


En Patxi Buades i en DIma Belil han preparat un tema molt yeye, i l’han tocat amb molta marxa!!!!




Dima&Patxi


En David ha preparat un Petit fragment del tema Europa, la cosa promet, però ha quedat aquí, en una promesa… li queda molt bé, però vaja, ha treballat poc tros!!! va David, Ànims!!!!




DavidCos


En Pepo Peidró ha treballat un temazo d’en Quincy Jones, “Soul Bossa” i a mès ha fet un parell de rodes de solo blues, llàstima que els mordents es resisteixen… segueix insistint Pepo!!! felicitats!!!


En Josep Graells s’ha tret de la màniga a l’últim moment aquest tema del llibre de saxo, li queda molt bé, so bonic i bona afinació!!!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Puig-reig. Maig 2017

Activitat Setmana Cultural a Vacarisses