Puig Reig, maig 2015

 Benvinguts de nou!! un any més... anem sumant ja uns quants anys!!! podeu mirar enrera en el blog i us trobareu uns alumnes més joves.. alguns des de 2011!!!!!


Aquest curs, les audicions han arribat una mica dora, i en algun tema, li falta aixó, un parell de setmanes més de feina... però vaja... és el que hi ha!!!

La Xènia i en Sergi s'han proposat un tema una mica complicat.. però els agradava molt!!.. els ha faltat una mica per tenir-lo perfecte, igual abans d'acabar el curs el tornem a gravar i surt millor!!!



 




En Roc li ha agradat molt tocar un tema que porta el seu nom... i ha posat molta marxa!! tanta que a vegades se li dispara el so!!!!! 







En Ramón ha tingut un trimestre complicat, tot i així el saxo va sonant, escolteu quin parell de temes va enregistrar !!






L'Àngel ha treballat el tema Carros de Foc, ell combina l'estudi de la trompeta i el saxo...sense masses problemes...  me'n recordo quan algun dels meus professors em deien que era una bestiesa tocar dos instruments de vent diferents!!!.... recordeu, el mestres (ni ningú) mai tenim sempre la raó!!!!


Àngel!!! em vaig oblidar de la foto !!!! queda pendent!!!!



La Berta ha gravat un tros del Blues que es va proposar treballar... sempre li falta temps!!!...

a la foto la del saxo és l'amiga irlandesa de la Berta, varem fer una classe internacional.... però la que son en el àudio és la Berta, he?...





En Martí i en Jordi estan treballadors, i cada dia toquen millor!!!... 
Primer han treballat el bonic tema Wave, d'en Jobim... els ha quedat molt bé.


i tot seguit, han gravat un tros del Blues del Mintzer, em fa gràcia com canvien el seu so quan toquen aquest tema, estan acostumats a escoltar en Bob amb el seu tenor tocant aquest tema i ells imiten el so del tenor.... 






En Martí li falta un estiu per arribar a fer mes notes amb el saxo, ara ha descobert la clau d'octava, i ja veureu quan la fa servir!!.





La Mireia ha començat fa uns mesos, se li dona molt bé el saxo.. escolteu-la:


no varem fer foto!!! queda pendent MIreia!!!



En Joan ha treballat de valent per tocar aquest tema del Bob Mintzer... ha quedat molt xulo!!!





La Marta ha preparat un tema molt bonic, ideal per tocar amb saxo, ha quedat molt bé, Felicitats Marta!!!




A en David li agraden els reptes... s'ha proposat tocar el tema Europa amb el solo inclòs.. ple de fuses i semifuses.... ho ten a mig fer... abans d'acabar el curs segur que la toca tota de dalt a baix!!!





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Puig-reig. Maig 2017

Activitat Setmana Cultural a Vacarisses