Puig-reig, juny del 2013...

ja arriba la calor... i es hora d'escoltar la feina feta pels alumnes del dilluns.... recordeu que l'any vinent faré classe els dijous!!!!!

La Gemma Vilanova estava a Roma el dia que varem gravar tots, ella ho va fer més tard... un tema molt complicat... li ha portat moltes estones poder-lo tocar així, escolteu:

clica aquí per escoltar la Gemma



Els primers son el Sergi i la Xènia....
he treballat des de fa dies la cançó del Obladi... però, no és pas fàcil, i precisa de força treball i repetir molts cops algun passatge!!!!!.... segur que a l'estiu ho millorareu!!!!




En David com es norma, ha treballat de valent, i aquest tema crec que li queda molt bé... varem grabar dos solos, i aquest va ser el segon, de dalt a baix, sense cap tall al grabar... un campió!!!




En jordi i en Martí han enregistrat un tema molt conegut del Stevie Wonder. fan uns solos molt xulos... escolteu, escolteu...



En NIl ha treballat molt aquest trimestre, el conegut tema de Henri Mancini requereix d'una habilitat amb els dits que només s'aconsegueix amb la practica i la rutina.
felicitats Nil!!!!  espero que la pràctica del saxo no faci anar enrera la de la bateria!!!


En Ramon ha treballat el tema del Titànic, m'he permés la llicència de posar una mica d'efectes al saxo, una reverb i un delay stereo, concretament... potser m'he passat... ja direu...



La Joana porta dies amb el All of me, un tema molt conegut de jazz que va demanar ella... la versió és tal com feia la melodia l'orquestra del Count Basie..ei, però la inprovisació és de la Joana, genuina i molt encertada!!!!


es va escapar sense fer foto!!!!...brrrrrrr..

La Marta, va enregistrar també el tema del Titànic, i com amb el Ramon, he possat una mica d'efectes.... així més curios... 














Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Puig-reig. Maig 2017

Activitat Setmana Cultural a Vacarisses