Vacarisses, juny 2012

Hola benvingudes i benvinguts de nou al blog... ara toca anar a Vacarisses, podreu escoltar part de la feina feta aquest semestre:



A primera hora els divendres treballem amb en Guerau, ja veureu que s'ho ha treballat molt!... ell ens presenta dos temes l'himne de l'alegria i Viatge espacial.






felicitats per la feina feta Guerau!!!!


Tot seguit En Roc i la Júlia interpreten dos temes: La dansa dels Pallassos i Viatge espacial, a on tots dos improvisen a la part central del tema:





ens ha quedat molt bé, no trobeu?


En Pepo ha tocat un tema que li agrada molt, i això es nota... escolteu, ha quedat molt bonic i polit... llàstima Pepo, no vaig pensar a fer-te cap foto!!!



A la Tarda els darrers divendres hem fet classe de trombó amb en Pere Enguix, l'especialista del instrument, ens ho hem passat molt bé, i tots hem après molt!. L'últim dia varem fer un trio de trombons amb en Manel Piqué i en Guerau Orús, mireu el vídeo!!! , ei..., era el primer dia que tocaven el tema, he?....gairebé lectura a vista!!!!


Gràcies Pere!!!!


En Manel Piqué Ha interpretat el himne de l'alegria, li ha quedat prou bé!






L'Ariadna s'ha atrevit amb el gran tema de la Pantera rosa... quasi l'ha acavat, li ha faltat una mica de dedicació, però vaja, el que hi ha esta bé. 





En David ha enregistrat dos temes, tots dos li agradaven molt i es nota.. També em vaig oblidar de fer la foto durant la gravació! es que no puc estar per tot!!!! ja la farem david!!!




Finalment en Dima i en Patxi (queda pendent la Maria) vàrem tocar dos temes... un molt llarg, tot un tema pop de la banda anglesa més coneguda. i desprès el tema principal d'una pel·lícula molt coneguda. Tinc foto d'en Patxi, però no del Dima.... ei Dima!... està pendent aquesta foto, he? 






I això és tot!! seguim!!! 

Bon estiu a tots els alumnes de Vacarisses!!!!!!








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Puig-reig. Maig 2017