Puig-reig, dilluns. Juny del 2012

Hola de nou.

Un cop més anem pels alumnes de puig-reig.. ja veureu que alguns han treballat un munt!!!




Comencem pel Jordi Puig i en Martí Pey. Aquest cop s'han lluït amb dos temes, un del llibre de saxo que treballem a l'aula i l'altre el gran clàssic dels saxofonistes: La Pantera rosa. Aquí escoltareu una versió d'aquest bonic tema per a quartet de saxos, a on el Martí i en Jordi fan la primera veu. Ah i les improvisacions han quedat molt boniques i autèntiques!! Felicitats!!!


Nois m'he despistat i aquest cop no tenim foto.. així que posaré la de febrer, val?... 






En David Vargas s'ha lluït tambè aquest semestre. Ha enregistrat un tema clàssic del gran saxofonista Charlie Parker el tema es titula Au privave. En David, apart de tocar el tema d0en Charlie Parker, tambè reprodueix el seu solo. al final del solo transcrit d'en Parker, en david fa el seu propi solo.
Bona feina David!!!


També una foto antiga d'en David





En Daniel Prieto i en Nil Raich han interpretat un bonic tema de Pop molt conegut
i els ha quedat prou bé... ells fa poquet que toquen el saxo.


Nois... tenim la foto pendent de fer, val?----



La Sandra i la Marta han arrodonit un bon curs amb el tema   oh, When the saints!!... ha quedat pro bé, escolteu si no....


També tenim les fotos pendents!!!!




En Sergi i la Xènia han enregistrat el tema Florens... va quedar prou bé, llàstima no tinguèssim temps a enregistrar els solos!!!! esperem que el concert de fi de curs surtin bé!!!


aquest si que tenen foto!!!!





L'Anna Planas ha fet molt bona feina.. un bon semsetre i així de bé li han quedat els dos temes que ha tocat.. en el segon fa dos inprovisacions i les he posades les dues ... no creieu que toca dos clarinets alhora he????


bona feina Anna!!!





Finalment en Miquel s'ha decidit a enregistrar el seu primer tema amb el saxo... deu ni dor!!! finalment ha sortit prou bé MIquel, felicitats!!








La Joana ha treballat molt aquest curs, i ara veure el que es pot fer amb 10 mesos de pràctica continuada del saxo:


molt bona feina Joana!!!




La Berta aquest semestre no ha acabat bé.. s'ha trencat el canell i no hem pogut enregistra el tema del Jackson.. dono fe de que et quedava molt bé!!!





I finalment la Gemma ha enregistrat el preciós tema de la pel·licula del mag d'Oz. El solo estava escrit. i l'ha interpretat molt be!!! felicitats Gemma!!






res més que tingueu un bon estiu!!!!
i molta salut!!!









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Puig-reig. Maig 2017

Vacarisses, juny 2012